Mill Creek Cove Renovation
Project Details
Location: Annapolis, Maryland
Year: 2010

Sited on a point of land that, on one side, presents picturesque views of the Chesapeake Bay, and on the other, overlooks a quiet tributary, this home’s owners envisioned abundant windows to capture those views from every room.

Three gable forms serve as vertical elements to break up the long waterfront side of the house. Favoring traditional spaces over an open floor plan, the large kitchen with its two islands and banquette dining area is the center of the home. A sunroom with stone floors has the feel of a screened-in porch, but provides a year-round space to relax “outside.” A wine cellar and tasting room reminiscent of Italy are a hidden gem on the lower level.

This renovation transformed a 1970s split-level into a gracious family-oriented home worthy of its special site.
Back to Project List